Super premium lemmikkieläinten ruoka

Valmistettu Saksassa

Korkealaatuiset ainesosat

FIESTAPLUS

Josera FiestaPlusin kaksiväriset kroketit eivät tarjoa vain vaihtelua ruokakuppiin. Punaiset Vital Booster-lastut antavat arvokkaiden vitamiinien kuten tauriinin ja L-L-karnitiinin ansiosta lisäenergiaa nelijalkaisen elinvoiman ylläpitoon.

  • Värikäs krokettiseos
  • Vital Booster-lastut antavat lisäannoksen elinvoimaa: E- ja C-vitamiinit suojaavat soluja vapailta radikaaleilta, tauriini ja C-karnitiini tukevat sydämen toimintaa
  • sisältävätmaukasta lohta ja kanaa
  • maukas kastikejauho antaa lisämakua
  • arvokkaat rasvahapot tukevat tervettä ihoa ja kiiltävää turkkia

Aikuisen koiran täysravinto

  • Pakkauskoko:
  • 900g
  • 4.5kg
  • 12.5kg
Aikuisen koiran täysravinto
ruskea kroketti (kuivattu siipikarjan proteiini; täysjyvämaissi; riisi; siipikarjanrasva; sokerijuurikaskuitu; kuivattu lohiproteiini 4,0 %; perunatärkkelys; hydrolisoitu siipikarjan proteiini; hydrolysoitu kasvisvalkuainen; kivennäiset; kuivattu siipikarjan maksa; hiiva; hemoglobiinijauhe; sikurijauhe; kuivattu uusiseelantilaisen viherhuulisimpukan (Perna canaliculus) liha); Vital Booster - lastut 12,0 % (täysjyvämaissi; siipikarjanrasva; maissigluteiini; punajuurijauhe; hydrolisoitu eläinproteiini);
FIESTAPLUS koostumus
Paino vähän liikkuville / ikääntyneille normaalisti liikkuville aktiivisille
5 kg 45 g 60 g 75 g
10 kg 80 g 110 g 135 g
20 kg 135 g 135 g 230 g
30 kg 135 g 250 g 315 g
40 kg 225 g 310 g 390 g
60 kg 305 g 420 g 530 g
80 kg 380 g 520 g 655 g

Suositeltava ravintomäärä ilmoitetaan eläintä ja päivää kohden.
Huomaathan, että ilmoitetut määrät ovat vain ohjeellisia ja ne on mukautettava eläimen oman ravinnontarpeen ja aktiivisuustason mukaan.
Koiralla on oltava aina saatavilla raikasta juomavettä.
Ravintoaineet
valkuainen 24.0 %
rasvapitoisuus 15.0 %
raakakuitu 2.1 %
tuhka 6.0 %
kalsium 1.30 %
fosfori 0.90 %

Tuotteen hyödyt

Herkullista kastiketta

Herkullista kastiketta

Rapeat kroketit on upotettu herkulliseen kastikejauheeseen, joka tekee tästä ravinnosta kostutettuna tai kuivana ainutlaatuisen nautinnon valikoiville koirille.
Vital plus

Vital plus

Lisäannos E- ja C-vitamiinia suojaa soluja vapailta radikaaleilta ja tauriini ja L-karnitiini tukevat sydämen toimintaa.
Iho & turkki

Iho & turkki

Kiiltävä turkki ja terve iho ovat merkkejä koirasi optimaalisesta ruokavaliosta. Siitä pitävät huolen tärkeät rasvahapot, vitamiinit sekä sinkki ja kupari helposti imeytyvässä, orgaanisesti sitoutuneessa muodossa.