Super premium lemmikkieläinten ruoka

Valmistettu Saksassa

Korkealaatuiset ainesosat

FIESTAPLUS

Josera FiestaPlusin kaksiväriset kroketit eivät tarjoa vain vaihtelua ruokakuppiin. Punaiset Vital Booster-lastut antavat arvokkaiden vitamiinien kuten tauriinin ja L-L-karnitiinin ansiosta lisäenergiaa nelijalkaisen elinvoiman ylläpitoon.

  • Värikäs krokettiseos
  • Vital Booster-lastut antavat lisäannoksen elinvoimaa: E- ja C-vitamiinit suojaavat soluja vapailta radikaaleilta, tauriini ja C-karnitiini tukevat sydämen toimintaa
  • sisältävätmaukasta lohta ja kanaa
  • maukas kastikejauho antaa lisämakua
  • arvokkaat rasvahapot tukevat tervettä ihoa ja kiiltävää turkkia

Aikuisen koiran täysravinto

  • Pakkauskoko:
  • 900g
  • 4.5kg
  • 15kg
Aikuisen koiran täysravinto
ruskea kroketti (kuivattu siipikarjan proteiini; täysjyvämaissi; riisi; siipikarjanrasva; sokerijuurikaskuitu; kuivattu lohi 4,0 %; perunatärkkelys; hydrolisoitu siipikarjan proteiini; hydrolysoitu kasvisvalkuainen; kivennäiset; kuivattu siipikarjan maksa; hiiva; hemoglobiinijauhe; sikurijauhe; kuivattu uusiseelantilaisen viherhuulisimpukan (Perna canaliculus) liha); Vital Booster - lastut 12,0 % (täysjyvämaissi; siipikarjanrasva; maissigluteiini; punajuurijauhe; hydrolisoitu eläinproteiini);
FIESTAPLUS koostumus
Paino Vähemmän aktiivinen normaalisti liikkuville aktiivisille
5 kg 45 g 60 g 75 g
10 kg 80 g 110 g 135 g
20 kg 135 g 135 g 230 g
30 kg 135 g 250 g 315 g
40 kg 225 g 310 g 390 g
60 kg 305 g 420 g 530 g
80 kg 380 g 520 g 655 g

Suositeltava ravintomäärä ilmoitetaan eläintä ja päivää kohden.
Ravintoaineet
valkuainen 24.0 %
rasvapitoisuus 15.0 %
raakakuitu 2.1 %
tuhka 6.0 %
kalsium 1.30 %
fosfori 0.90 %
Teknologiset lisäaineet
Parasta ennen: /Eränumero: katso leima. Suositeltu annos: katso taulukko. Huomaa, että ilmoitetut määrät ovat ohjeellisia ja ne on mukautettava lemmikkisi ravitsemustilaan ja aktiivisuuteen. Varmista, että lemmikilläsi on aina raikasta juomavettä. Säilytettävä kuivassa, pimeässä ja viileässä. Sulje pakkaus tiiviisti käytön jälkeen.

Tuotteen hyödyt

Herkullista kastiketta

Herkullista kastiketta

Rapeat kroketit on upotettu herkulliseen kastikejauheeseen, joka tekee tästä ravinnosta kostutettuna tai kuivana ainutlaatuisen nautinnon valikoiville koirille.
Vital plus

Vital plus

Lisäannos E- ja C-vitamiinia suojaa soluja vapailta radikaaleilta ja tauriini ja L-karnitiini tukevat sydämen toimintaa.
Iho & turkki

Iho & turkki

Kiiltävä turkki ja terve iho ovat merkkejä koirasi optimaalisesta ruokavaliosta. Siitä pitävät huolen tärkeät rasvahapot, vitamiinit sekä sinkki ja kupari helposti imeytyvässä, orgaanisesti sitoutuneessa muodossa.