Super premium lemmikkieläinten ruoka

Valmistettu Saksassa

Korkealaatuiset ainesosat

Imprint

Oikeudellinen huomautus

Tietoja Saksan televiestintälain 5 artiklan mukaisesti jakaa:
Josera petfood GmbH & Co. KG
Industriegebiet Süd
63924 Kleinheubach
Saksa

Henkilökohtaisesti vastaava osakas Josera petfood GmbH & Co. KG:lle:
Josera petfood Beteiligungs-GmbH
Industriegebiet Süd
63924 Kleinheubach

Yhteydenotto:
Puh.: +49 (0) 9371 940-0
Faksi: +49 (0) 9371 940-149
S-posti: josera(at)josera.de

Rekisteröintituomioistuin: Aschaffenburgin paikallinen tuomioistuin
Rekisteröintinumero: HRA 5614
Veronumero 202/164/54805
VAT-numero Saksan myyntiverolain 27 a artiklan mukaisesti: DE 305 344 385 

Rekisterimerkintä: Rekistituomioistuin: Aschaffenburgin paikallinen tuomioistuin
Rekisterinumero: HRB 13637

Toimivaltainen valvontaviranomainen:
Ylä-Baijerin hallitus
Monitoring of Animal Feedstuffs Bayern (Lemmikkiruokien valvonta, Baijeri)
Department (Osasto) 56
Maximilianstraße 39
80538 München

Josera petfood GmbH & Co KG:n toimitusjohtajat:
Stephan Hoose

Sisältövastuu
Palveluntarjoajana olemme vastuussa omasta sisällöstämme tällä sivustolla yleisen lain ja Saksan televiestintälain (TMA) 7 pykälän 1 momentin mukaisesti.  Saksan televiestintälain 8–10 pykälän mukaisesti emme palveluntarjoajana kuitenkaan ole vastuussa ulkoisten palveluntarjoajien edelleen lähettämien tai tallennettujen tietojen valvonnasta tai niiden mahdollisen laittomuuden tutkimisesta. Tämä ei vaikuta mihinkään yleisten lakien mukaisiin, tietojen poistamista tai käytön rajoittamista koskeviin velvoitteisiin. Siitä huolimatta tähän liittyvää vastuuta voidaan soveltaa vasta siitä hetkestä, kun saamme tiedon tietystä rikkomuksesta. Jos saamme tiedon tällaisesta rikkomuksesta, poistamme kyseisen sisällön välittömästi.

Vastuu linkeistä
Sivustomme sisältää linkkejä kolmansien osapuolten ylläpitämiin ulkoisiin sivustoihin, joiden sisältöön me emme voi vaikuttaa. Siksi emme voi ottaa vastuuta kyseisestä sisällöstä. Linkitettyjen sivujen ylläpitäjä on vastuussa niiden sisällöstä. Linkitetyt sivut on tarkistettu mahdollisten rikkomusten yhteydessä linkittämisen yhteydessä. Linkittämisen yhteydessä ei ole havaittu laitonta sisältöä. Linkitettyjen sivujen sisällön jatkuva valvonta ei kuitenkaan ole mahdollista, jos erityisestä rikkomusta ei ole näyttöä. Jos saamme tiedon rikkomuksesta, poistamme tällaisen linkin välittömästi. 

Tekijänoikeus
Sivuston ylläpitäjän laatimaan sisältöön ja työhön näillä sivustoilla pätee Saksan tekijänoikeuslaki. Kopiointiin, muokkaukseen, jakeluun tai mihin tahansa muuhun käyttöön, joka ei kuulu tekijänoikeusoikeuslain piiriin, tarvitaan kyseisen laatijan/tarjoajan kirjallinen suostumus. Tämän sivuston lataukset ja sisällön kopioinnit ovat sallittuja vain yksityiseen, ei-kaupalliseen käyttöön. Tämän sivuston sisältöön, joka ei ole sivuston ylläpitäjän laatima, sovelletaan kolmansien osapuolten tekijänoikeuslakeja. Kolmansien osapuolten sisältö on merkitty sellaiseksi. Jos tästä huolimatta saat tietoosi tekijänoikeuden loukkauksen, pyydämme sinua ilmoittamaan siitä. Poistamme tällaisen sisällön heti saatuamme tiedon rikkomuksesta.