Super premium lemmikkieläinten ruoka

Valmistettu Saksassa

Korkealaatuiset ainesosat

Imprint

Oikeudellinen huomautus

Tietoja Saksan televiestintälain 5 artiklan mukaisesti jakaa:
Josera petfood GmbH & Co. KG
Industriegebiet Süd
63924 Kleinheubach
Saksa

Henkilökohtaisesti vastaava osakas Josera petfood GmbH & Co. KG:lle:
Josera petfood Beteiligungs-GmbH
Industriegebiet Süd
63924 Kleinheubach

Yhteydenotto:
Puh.: +49 (0) 9371 940-0
S-posti: josera(at)josera.de

Rekisteröintituomioistuin: Aschaffenburgin paikallinen tuomioistuin
Rekisteröintinumero: HRA 5614
Veronumero 202/164/54805
VAT-numero Saksan myyntiverolain 27 a artiklan mukaisesti: DE 305 344 385 

Rekisterimerkintä: Rekistituomioistuin: Aschaffenburgin paikallinen tuomioistuin
Rekisterinumero: HRB 13637

Toimivaltainen valvontaviranomainen:
Ylä-Baijerin hallitus
Monitoring of Animal Feedstuffs Bayern (Lemmikkiruokien valvonta, Baijeri)
Department (Osasto) 56
Maximilianstraße 39
80538 München

Josera petfood GmbH & Co KG:n toimitusjohtajat:
Stephan Hoose

Riitojen ratkaiseminen
Verkkovälitteinen riitojenratkaisu 14 artiklan 1 kohdan mukaisesti. ODR-VO: Euroopan komissio tarjoaa foorumin verkkovälitteiseen riitojenratkaisuun (OS): https://ec.europa.eu/consumers/odr.
Löydät sähköpostiosoitteemme yllä olevasta juridisesta ilmoituksesta.

Emme halua tai ole velvollisia osallistumaan riitojenratkaisumenettelyihin kuluttajien välimieslautakunnassa.

Vastuu sisällöstä
Palveluntarjoajana olemme vastuussa omasta sisällöstämme näillä sivuilla yleisen lain mukaisesti Saksan telemedialain 7 §: n 1 momentin mukaisesti. TMG: n 8-10 §: n mukaan palveluntarjoajana meillä ei ole velvollisuutta valvoa siirrettyjä tai tallennettuja kolmansien osapuolien tietoja tai tutkia olosuhteita, jotka osoittavat laittoman toiminnan.

Velvollisuuksiin poistaa tai estää tietojen käyttö yleisen lainsäädännön mukaisesti eivät muutu. Vastuu tässä suhteessa on kuitenkin mahdollista vain siitä hetkestä lähtien, kun saamme tietoon tietystä lainvastaisuudesta. Heti kun olemme tietoisia tällaisista lainrikkomuksista, poistamme tämän sisällön heti.

Vastuu linkkeistä
Tarjouksemme sisältää linkit ulkoisiin kolmansien osapuolien verkkosivustoihin, joiden sisältöön meillä ei ole vaikutusta. Siksi emme voi ottaa vastuuta tästä kolmannen osapuolen sisällöstä. Sivujen vastaava tarjoaja tai ylläpitäjä on aina vastuussa linkitettyjen sivujen sisällöstä. Linkitetyillä sivuilla tarkistettiin mahdolliset lainrikkomukset linkittämishetkellä. Linkin luomishetkellä ei löytynyt laitonta sisältöä.

Linkitettyjen sivujen pysyvä sisällönhallinta ei ole kohtuullista ilman konkreettisia todisteita lainvastaisuudesta. Jos saamme tietoon lainvastaisuuksista, poistamme nämä linkit välittömästi.

tekijänoikeus
Verkkosivun ylläpitäjän luoma sisältö ja näiden sivujen teokset ovat Saksan tekijänoikeuslain alaisia. Kopiointi, käsittely, levitys ja kaikenlainen hyödyntäminen tekijänoikeuslain rajojen ulkopuolella vaativat kyseisen tekijän tai tekijän kirjallisen suostumuksen. Tämän verkkosivuston lataaminen ja kopiointi on sallittua vain yksityiseen, ei-kaupalliseen käyttöön.

Sikäli kuin operaattori ei ole luonut tämän sivuston sisältöä, kolmansien osapuolien tekijänoikeudet otetaan huomioon. Erityisesti kolmansien osapuolten sisältö on merkitty sellaiseksi. Jos saatat kuitenkin tietoon tekijänoikeusrikkomuksesta, pyydämme sinua ilmoittamaan siitä meille. Heti kun olemme tietoisia lainvastaisuuksista, poistamme tällaisen sisällön heti.