Super premium lemmikkieläinten ruoka

Valmistettu Saksassa

Korkealaatuiset ainesosat

1. Katsaus tietosuojaan
Yleistä

Seuraavassa annamme yksinkertaisen kuvauksen siitä, mitä henkilötiedoillesi tapahtuu, kun vierailet verkkosivustollamme. Henkilötiedot ovat tietoja, joista sinut voidaan henkilökohtaisesti tunnistaa. Yksityiskohtaisia tietoja tietosuojasta on luettavissa tietosuojakäytännöstämme.
Tietojenkeruu verkkosivustollamme

Kuka on vastuussa tiedonkeruusta tällä verkkosivustolla?
Tällä verkkosivustolla kerättyjen tietojen käsittelystä vastaa verkkosivuston ylläpitäjä. Verkkosivuston ylläpitäjän yhteystiedot löytyvät verkkosivuston pakollisesta oikeudellisesta huomautuksesta.

Miten keräämme tietoja?
Jotkut tiedot kerätään, kun luovutat niitä meille. Näin käy, kun esimerkiksi syötät tietoja yhteydenottolomakkeelle.

Joitakin tietoja IT-järjestelmämme kerää automaattisesti, kun vierailet verkkosivustollamme. Nämä tiedot ovat pääasiassa teknisiä tietoja, kuten tietoja käyttämästäsi selaimesta ja käyttöjärjestelmästä. Nämä tiedot kerätään automaattisesti heti, kun saavut verkkosivustollemme.

Mihin käytämme tietojasi?
Osa tiedoista kerätään sivuston asianmukaisen toiminnan varmistamiseksi. Muita tietoja voidaan käyttää analysoimaan verkkosivustolla vierailijoiden sivuston käyttöä.

Mitä oikeuksia sinulla on tietojesi suhteen?
Sinulla on aina oikeus pyytää maksutta tietoja tallennetuista tiedoistasi, niiden alkuperästä, niiden vastaanottajista ja tietojen keräämisen tarkoituksesta. Sinulla on oikeus pyytää tietojen oikaisua, rajoittaa niiden käsittelyä ja vaatia niiden poistamista. Voit ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa käyttämällä oikeudellisessa huomautuksessa annettua osoitetta. Tietysti voit myös esittää valituksen toimivaltaisille sääntelyviranomaisille.
                                                                                                                                                                                      Analytiikka ja kolmannen osapuolen työkalut

Kun vierailet verkkosivustollamme, voimme tehdä tilastollisia analyysejä verkkovierailukäyttäytymisestäsi. Tämä tapahtuu pääasiassa evästeiden ja analytiikan avulla. Verkkovierailukäyttäytymistäsi koskeva analyysi tapahtuu yleensä anonyymisti, ts. emme kykene tunnistamaan sinua näistä tiedoista. Voit vastustaa tätä analyysia tai estää sen olemalla käyttämättä tiettyjä työkaluja. Yksityiskohtaiset tiedot löytyvät seuraavasta tietosuojakäytännöstä.

Voit vastustaa tätä analyysiä. Tietoja tähän liittyvistä mahdollisuuksistasi löytyy alta.

2. Yleiset tiedot ja pakolliset tiedot
Tietosuoja

Tämän sivuston ylläpitäjät suhtautuvat henkilötietojesi suojaamiseen erittäin vakavasti. Käsittelemme henkilötietojasi luottamuksellisesti sekä lakisääteisten tietosuojamääräysten ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

Jos käytät tätä sivustoa, sinusta kerätään erilaisia henkilötietoja. Henkilötiedot ovat tietoja, joista sinut voidaan henkilökohtaisesti tunnistaa. Tässä tietosuojakäytännössä selitetään, mitä tietoja keräämme ja mihin niitä käytämme. Siinä selitetään myös, miten ja mihin tarkoitukseen se tapahtuu.

Huomaa, että internetin välityksellä (esim. sähköpostiviestinnän kautta) lähetettävät tiedot voivat olla alttiina tietoturvaloukkauksille. Emme voi täysin suojata tietojasi kolmansilta osapuolilta.
Huomautus koskien tästä verkkosivustosta vastaavaa tahoa

Tämän verkkosivuston tietojen käsittelystä vastaava taho on:

Josera petfood Beteiligungs-GmbH
Industriegebiet Süd
63924 Kleinheubach
Deutschland

Puhelin: +49 (0) 9371 940-0
Sähköposti: josera@josera.de

Vastuussa oleva henkilö on luonnollinen henkilö tai oikeushenkilö, joka yksin tai yhdessä muiden kanssa päättää henkilötietojen (nimet, sähköpostiosoitteet jne.) käsittelyn tarkoituksista ja keinoista.
Tietojen käsittelyä koskevan suostumuksen peruuttaminen
Monet tietojenkäsittelytoiminnot ovat mahdollisia vain nimenomaisella suostumuksellasi. Voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi jatkokäyttöä koskien. Tämän pyynnön tekemiseksi riittää epävirallinen sähköposti. Ennen pyynnön vastaanottamista käsiteltyjä tietoja voidaan edelleen käsitellä laillisesti.
Oikeus vastustaa tietojen keräämistä erityistapauksissa sekä koskien suoramainontaa (Yleisen tietosuoja-asetuksen 21 artikla)
Jos tietoja käsitellään tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan e tai f alakohdan mukaisesti, sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä milloin tahansa henkilökohtaiseen tilanteeseesi liittyvistä syistä; tämä pätee myös näiden säännösten perusteella tehtävään profilointiin. Tämä tietosuojalausunto muodostaa oikeudellisen perustan kaikenlaiselle tietojenkäsittelylle. Jos vastustat tietojenkäsittelyä, emme enää käsittele kyseisiä henkilötietoja, ellemme pysty osoittamaan, että näiden tietojen käsittelyyn on olemassa pakottavia ja lain edellyttämiä syitä, jotka syrjäyttävät sinun etusi, oikeutesi ja vapautesi, tai jos se on tarpeen oikeusvaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi (yleisen tietosuoja-asetuksen 21 artiklan 1 kohdan mukainen vastustamisoikeus).
Jos henkilötietojasi käsitellään suoramarkkinointia varten, sinulla on oikeus vastustaa sinua koskevien henkilötietojen käsittelyä tällaista mainontaa varten milloin tahansa; tämä pätee myös profilointiin edellyttäen, että se liittyy tällaiseen suoramainontaan. Jos vastustat tätä, henkilökohtaisia tietojasi ei enää käytetä suoramarkkinoinnin toteuttamiseen (GDPR:n 21 artiklan 1 kohdan mukainen vastustamisoikeus).
Oikeus tehdä valituksia sääntelyviranomaisille
Jos tietosuojalainsäädäntöä on rikottu, asianomainen henkilö voi tehdä valituksen toimivaltaisille sääntelyviranomaisille. Tietosuojalainsäädäntöön liittyvissä asioissa toimivaltainen sääntelyviranomainen on sen Saksan osavaltion tietosuojavaltuutettu, jossa yhtiömme pääpaikka sijaitsee. Luettelo tietosuojavaltuutetuista yhteystietoineen löytyy seuraavan linkin alta: https://www.bfdi.bund.de/DE/Infothek/Anschriften_Links/anschriften_links-node.html.
Oikeus tietojen siirrettävyyteen
Sinulla on oikeus saada suostumuksellasi tai sopimuksen täyttämiseksi käsittelemämme tiedot automaattisesti toimitettuina itsellesi tai kolmannelle osapuolelle yleisesti käytetyssä, koneellisesti luettavassa muodossa. Jos vaadit suoraa tiedonsiirtoa toiselle vastuulliselle osapuolelle, tämä tapahtuu vain siinä määrin kuin se on teknisesti mahdollista.
SSL- tai TLS-salaus
Tämä sivusto käyttää SSL- tai TLS-salausta turvallisuussyistä ja luottamuksellisen sisällön, kuten meille sivuston ylläpitäjälle lähettämiesi kyselyiden, siirtämisen suojaamiseksi. Tunnistat salatun yhteyden selaimesi osoiterivillä, kun se muuttuu ”http://-alkuisesta osoitteesta /” ”https: //”-alkuiseksi osoitteeksi, ja selaimesi osoiterivillä näkyy lukkosymboli.
Jos SSL- tai TLS-salaus on käytössä, kolmannet osapuolet eivät voi lukea meille siirtämiäsi tietoja.
Tiedot, esto, poistaminen
Lain sallimissa rajoissa sinulla on milloin tahansa oikeus saada maksutta tietoa tallennetuista henkilötiedoistasi sekä niiden alkuperästä, vastaanottajasta ja käsittelyn tarkoituksesta. Sinulla on myös oikeus vaatia tietojen oikaisua, rajoittamista tai poistamista. Voit ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa käyttämällä oikeudellisessa huomautuksessa annettua osoitetta, jos sinulla on kysyttävää henkilötietoihin liittyen.
Markkinointisähköpostien vastustaminen
Täten nimenomaisesti kiellämme verkkosivuston oikeudellisen huomautuksen yhteydessä julkaistujen yhteystietojen käytön markkinointi- ja tiedonantomateriaalien lähettämiseen, ellei sitä ole eritoten pyydetty. Verkkosivuston ylläpitäjä varaa oikeuden erityisiin oikeudellisiin toimiin, mikäli sille lähetetään pyytämätöntä markkinointimateriaalia, kuten roskapostia.

3. Tietosuojavastaava
Lakisääteinen tietosuojavastaava
Olemme nimittäneet yhtiöllemme tietosuojavastaavan.
Tohtori Martin Wörner
Industriegebiet Süd
63924 Kleinheubach

Puhelin: 09371 940 0
Sähköposti: datenschutz@josera-erbacher.de

4. Tietojen kerääminen verkkosivustollamme
Evästeet

Jotkut verkkosivumme käyttävät evästeitä. Evästeet eivät vahingoita tietokonettasi eivätkä sisällä viruksia. Evästeet auttavat tekemään sivustostamme käyttäjäystävällisemmän, tehokkaamman ja turvallisemman. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallentuvat käyttämällesi selaimelle.
Useimmat käyttämistämme evästeistä ovat nk. ”istuntoevästeitä”. Ne poistetaan automaattisesti sen jälkeen, kun poistut sivustolta. Muut evästeet pysyvät laitteesi muistissa, kunnes poistat ne. Näiden evästeiden avulla selaimesi voidaan tunnistaa, kun seuraavan kerran vierailet sivustolla.
Voit määrittää selaimesi ilmoittamaan evästeiden käytöstä, jotta voit tapauskohtaisesti päättää, haluatko hyväksyä vai hylätä evästeen. Vaihtoehtoisesti voit määrittää selaimesi hyväksymään evästeet automaattisesti tietyissä olosuhteissa, aina hylkäämään ne tai poistamaan evästeet automaattisesti, kun suljet selaimesi. Evästeiden estäminen saattaa rajoittaa tämän sivuston toimivuutta.
Evästeet, jotka ovat välttämättömiä sähköisen viestinnän sallimiseksi tai tiettyjen toimintojen tarjoamiseksi (esimerkiksi ostoskori), tallennetaan yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukaisesti.  Sivuston ylläpitäjällä on oikeutettu etu evästeiden tallentamiseen sujuvan palvelun varmistamiseksi ilman teknisiä virheitä. Jos sivuston ylläpitäjä tallentaa myös muita evästeitä (esim. sivuston käytön analysointia varten), niitä käsitellään erikseen tässä tietosuojakäytännössä.
Palvelimen lokitiedostot
Sivuston ylläpitäjä kerää ja tallentaa automaattisesti tietoja, jotka välittyvät meille automaattisesti selaimen lähettämissä ”palvelimen lokitiedostoissa”. Niitä ovat:
    Selaimen tyyppi ja versio
    Käytössä oleva käyttöjärjestelmä
    Viittaavan sivun URL-osoite
    Käytettävän tietokoneen isäntänimi
    Palvelimen pyynnön aika
    IP-osoite
Näitä tietoja ei yhdistetä muista lähteistä saataviin tietoihin.
Tietojenkäsittelyn perusta on yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan b alakohta, joka sallii tietojen käsittelyn sopimuksen toteuttamiseksi tai sopimusta edeltäviä toimenpiteitä varten.
Yhteydenottolomake
Jos lähetät meille kysymyksiä yhteydenottolomakkeella, keräämme lomakkeelle syötetyt tiedot, mukaan lukien antamasi yhteystiedot, jotta voimme vastata kysymykseesi ja mahdollisiin jatkokysymyksiin. Emme jaa näitä tietoja ilman lupaa.
Siksi käsittelemme kaikkia yhteydenottolomakkeella antamiasi tietoja vain suostumuksellasi ja yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohdan mukaisesti. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. Epävirallinen sähköposti, jossa tämä pyyntö on tehty, riittää. Ennen pyynnön vastaanottamista käsiteltyjä tietoja voidaan edelleen käsitellä laillisesti. 
Säilytämme tiedot, jotka annat yhteydenottolomakkeella, kunnes pyydät sen poistamista, peruutatte hyväksynnän tallennusta varten tai sen säilytystarkoitus ei enää koske (esim. Pyyntösi täyttämisen jälkeen). Tämä säännös ei vaikuta pakollisiin lakisääteisiin säännöksiin, erityisesti niihin, jotka koskevat pakollisia tietojen säilytysaikoja.
Tietojen käsittely (asiakkaan ja sopimuksen tiedot)
Keräämme, käsittelemme ja käytämme henkilötietojasi vain siltä osin kuin on tarpeen luoda tai muuttaa oikeudellisia suhteita meihin (kriittiset perustiedot). Tämä tehdään yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan b alakohdan mukaisesti, joka sallii tietojen käsittelyn sopimuksen täyttämiseksi tai sopimusta edeltäviä toimenpiteitä varten. Keräämme, käsittelemme ja käytämme henkilötietojasi, kun käytät verkkosivustoamme (käyttötiedot) vain siinä määrin kuin palvelumme käyttämiseksi on tarpeen tai sen laskuttamiseksi sinulta.
Kerätyt asiakastiedot poistetaan tilauksen tai liikesuhteen päättymisen jälkeen. Tämä ei vaikuta oikeudellisiin säilytysaikoihin.
Toimitamme henkilötietoja ainoastaan ERBACHER the food familyn yrityksille* tai kolmansille osapuolille vain, jos tämä on välttämätöntä sopimuksen täyttämiseksi, kuten yrityksille, joille on annettu toimeksiannoksi toimittaa tavaroita tai luottolaitoksille, jotka on nimitetty maksujen käsittelyyn.
* Josera GmbH & Co. KG, Josera petfood GmbH & Co. KG, foodforplanet GmbH & Co. KG, Erbacher Food Intelligence GmbH & Co. KG, Josera Erbacher GmbH & Co. KG, Greensale GmbH & Co.

5. Sosiaalinen media
Facebook-liitännäiset (Tykkää- ja Jaa-painikkeet)
Sivustomme sisältää sosiaalisen median, Facebookin (Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, California 94025, USA) liitännäiset. Facebook-liitännäiset tunnistaa Facebook-logosta tai sivustollamme olevasta Tykkää-painikkeesta. Yleiskatsauksen Facebook-liitännäisistä löydät osoitteesta https://developers.facebook.com/docs/plugins/?locale=en_US.
Kun vierailet sivustollamme, selaimen ja Facebook-palvelimen välinen suora yhteys muodostetaan liitännäisen kautta. Näin Facebook saa tiedon siitä, että olet käynyt sivustollamme IP-osoitteestasi. Jos napsautat Facebookin Tykkää-painiketta ollessasi kirjautuneena Facebook-tilillesi, voit linkittää sivustomme sisältöä Facebook-profiiliisi. Tämän avulla Facebook voi yhdistää käynnit sivustollamme käyttäjätiliisi. Huomaa, että tämän sivuston ylläpitäjänä meillä ei ole tietoa Facebookille lähetettyjen tietojen sisällöstä tai siitä, miten Facebook käyttää näitä tietoja. Lisätietoja löydät Facebookin tietosuojakäytännöstä osoitteesta https://fi-fi.facebook.com/policy.php.
Jos et halua, että Facebook yhdistää vierailusi verkkosivustollamme Facebook-tiliisi, kirjaudu ennen sitä ulos Facebook-tilistäsi.
Twitter-liitännäinen
Twitter-palvelun toiminnot on integroitu verkkosivustollemme ja sovelluksellemme. Nämä ominaisuudet tarjoaa Twitter Inc., 1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, CA 94103, USA. Kun käytät Twitteriä ja ”Retweet”-toimintoa, vierailemasi sivustot yhdistetään Twitter-tiliisi ja ilmoitetaan muille käyttäjille. Tällöin tiedot siirretään myös Twitteriin. Haluamme huomauttaa, että tämän verkkosivuston ylläpitäjänä meillä ei ole tietoa lähetettyjen tietojen sisällöstä tai siitä, miten Twitter niitä käyttää. Lisätietoja Twitterin tietosuojakäytännöstä löydät osoitteesta https://twitter.com/privacy.
Voit muokata henkilökohtaisia asetuksiasi Twitterissä tilisi asetuksista osoitteessa https://twitter.com/login?lang=fi.

Google+ -liitännäinen
Sivustomme käyttävät Google+ -toimintoja. Niitä ylläpitää Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.
Tietojen kerääminen ja julkistaminen: Google +1 -painikkeen avulla voit julkaista tietoja maailmanlaajuisesti. Google+ -painikkeen avulla sinä ja muut käyttäjät voivat saada mukautettua sisältöä Googlelta ja yhteistyökumppaneiltamme. Google tallentaa tiedon siitä, että olet +1-merkinnyt tietyn sisällön sekä tiedot sivusta, jolla olit napsauttaessasi +1-painiketta. +1-merkitsemäsi sisältö voidaan näyttää yhdessä profiilisi nimen ja valokuvan kanssa Googlen palveluissa, esimerkiksi hakutuloksissa tai Google-profiilissasi tai muissa paikoissa verkkosivustoilla ja Internet-mainoksissa.

Google tallentaa tietoja +1-toiminnoistasi parantaakseen Googlen palveluita sinulle ja muille. Voidaksesi käyttää Google+ -painiketta tarvitset maailmanlaajuisesti näkyvän, julkisen Google-profiilin, joka sisältää vähintään profiilille valitun nimen. Tätä nimeä käyttävät kaikki Google-palvelut. Joissakin tapauksissa tämä nimi voi myös korvata toisen nimen, jota olet käyttänyt sisällön jakamisessa Google-tilisi kautta. Google-profiilisi henkilöllisyys voidaan näyttää käyttäjille, jotka tuntevat sähköpostiosoitteesi tai muita tietoja, joista sinut voidaan tunnistaa.
Kerättyjen tietojen käyttö: Edellä mainittujen käyttötapojen lisäksi antamiasi tietoja käytetään sovellettavien Google-tietosuojakäytäntöjen mukaisesti. Google voi julkaista yhteenvetotilastoja käyttäjien +1-toiminnasta tai jakaa niitä käyttäjien ja yhteistyökumppaneiden, kuten sisällön julkaisijoiden, mainostajien tai affiliate-sivustojen, kanssa.
Pinterest-liitännäinen
Sivustomme sisältää Pinterestin some-toimintoja, joita ylläpitää Pinterest Inc., 635 High Street, Palo Alto, CA, 94301, USA.
Vieraillessasi sivustolla, jolla on Pinterest-liitännäinen, selaimesi muodostaa suoran yhteyden Pinterest-palvelimiin. Liitännäinen lähettää tämän lokitiedon Pinterest-palvelimille Yhdysvalloissa. Lokitiedot voivat sisältää IP-osoitteesi, Pinterest-ominaisuudet sisältävien vierailtujen verkkosivustojen osoitteet, selaimen tyypin ja asetukset, pyynnön päivämäärän ja kellonajan, Pinterestin käyttöä koskevia tietoja sekä evästeet.
Lisätietoa Pinterestin tietojen käytön tarkoituksesta, laajuudesta ja jatkokäsittelystä sekä oikeuksista ja mahdollisuuksistasi suojata yksityisyyttäsi löytyy Pinterestin tietosuojakäytännöistä: https://policy.pinterest.com/fi/privacy-policy.

6. Analytiikka ja mainonta
Google Analytics
Tämä sivusto käyttää Google Analyticsia, verkkoanalyysipalvelua. Sen tarjoaa Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.
Google Analytics käyttää ns. ”evästeitä”. Nämä ovat tekstitiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneellesi ja joiden avulla voidaan analysoida sitä, miten käytät sivustoa. Evästeen tuottamat tiedot tämän verkkosivuston käytöstäsi lähetetään yleensä Googlen Yhdysvalloissa sijaitsevalle palvelimelle ja tallennetaan sinne.
Google Analyticsin evästeet tallennetaan yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukaisesti. Sivuston ylläpitäjällä on oikeutettu etu analysoida sivustolla kävijän verkkovierailukäyttäytymistä parantaakseen sekä verkkosivustoa että sen mainontaa.
IP-osoitteen nimettömyys
Olemme aktivoineet IP-osoitteen nimettömyysominaisuuden tällä sivustolla. Google lyhentää IP-osoitteesi Euroopan unionissa tai muissa Euroopan talousalueeseen kuuluvissa maissa ennen sen lähettämistä Yhdysvaltoihin. Vain poikkeustapauksissa koko IP-osoite lähetetään Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin ja lyhennetään siellä. Google käyttää näitä tietoja tämän verkkosivuston ylläpitäjän puolesta arvioidakseen verkkosivuston käyttöäsi, laatiakseen raportteja aktiivisuudesta verkkosivustolla ja tarjotakseen muita verkkosivuston toimintaa ja internetin käyttöä koskevia palveluja verkkosivuston ylläpitäjälle. Selaimesi Google Analyticsin käytön mukana lähettämää IP-osoitetta ei yhdistetä muihin Googlen hallussa oleviin tietoihin.

Selainliitännäinen
Voit estää näiden evästeiden tallentamisen valitsemalla tarvittavat asetukset selaimessasi. Haluamme kuitenkin huomauttaa, että silloin et välttämättä voi nauttia tämän sivuston täydellisestä toimivuudesta. Voit myös estää evästeiden tuottamien, verkkovierailukäyttäytymistäsi koskevien tietojen (mukaan lukien IP-osoitteesi) siirtämisen Googlelle ja näiden tietojen käsittelyn Googlella lataamalla ja asentamalla selainliitännäisen osoitteesta: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en.

Tietojen keruun vastustaminen
Voit estää Google Analyticsin tietojen keräämisen napsauttamalla seuraavaa linkkiä. Asennettava opt-out-eväste estää tietojesi keräämisen tulevien vierailujesi aikana tällä sivustolla: Poista Google Analytics käytöstä.
Lisätietoja siitä, miten Google Analytics käsittelee käyttäjätietoja, voit lukea Googlen tietosuojakäytännöstä: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=fi.
Ulkoistettu tietojenkäsittely
Olemme tehneet Googlen kanssa sopimuksen tietojenkäsittelyn ulkoistamisesta ja soveltaneet täysin Saksan tietosuojaviranomaisten Google Analyticsin käytölle asettamia tiukkoja vaatimuksia.

Google Analyticsin keräämät demografiset tiedot
Tämä sivusto käyttää Google Analyticsin demografisia ominaisuuksia. Tämä mahdollistaa raporttien laatimisen verkkovierailijoiden iästä, sukupuolesta ja kiinnostuksenkohteista. Nämä tiedot ovat peräisin Googlen ja kolmannen osapuolen kävijätietojen kiinnostuspohjaisesta markkinoinnista. Näitä kerättyjä tietoja ei voida liittää mihinkään yksittäiseen henkilöön. Voit poistaa tämän toiminnon käytöstä milloin tahansa muuttamalla Google-tilisi mainosasetuksia tai kieltää tietojesi keräämisen Google Analyticsissa, kuten kohdassa ”Tietojen keräämisen kieltäminen” on kuvattu.

6. Google Analyticsin uudelleenmarkkinointi
Sivustomme käyttävät Google Analyticsin uudelleenmarkkinoinnin ominaisuuksia yhdistettynä Google AdWordsin ja DoubleClickin useita laitteita koskevaan raportointiin. Tämän palvelun tarjoaa Google Inc., 1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.
Tämän ominaisuuden avulla voidaan linkittää Google Analyticsin uudelleenmarkkinointiominaisuudella luodun mainosmarkkinoinnin kohdeyleisöjä Google AdWordsin ja Google DoubleClickin useita laitteita koskeviin ominaisuuksiin. Tämän ansiosta mainoksia voidaan näyttää henkilökohtaisten intressien perusteella, jotka on tunnistettu aiemman verkkovierailukäyttäytymisesi perusteella yhdellä laitteella (esim. matkapuhelimessa), muissa laitteissa (kuten taulutietokoneella tai tietokoneella).
Kun olet antanut suostumuksesi, Google yhdistää tätä tarkoitusta varten selaushistoriasi verkossa ja sovelluksessa Google-tiliisi. Näin mikä tahansa Google-tilillesi kirjautuva laite voi käyttää samaa henkilökohtaista mainosviestintää.
Tämän ominaisuuden tukemiseksi Google Analytics kerää Googlen todentamat, käyttäjien käyttäjätunnukset, jotka linkitetään väliaikaisesti Google Analytics -tietoihin kohdeyleisöjen määrittämiseksi ja luomiseksi useilla laitteilla näytettävää mainosmarkkinointia varten.
Voit lopettaa useampia laitteita koskevan uudelleenmarkkinoinnin/mainosten kohdistamisen pysyvästi poistamalla yksilöllisen mainonnan käytöstä Google-tilissäsi. Voit tehdä sen seuraavan linkin kautta: https://www.google.com/settings/ads/onweb/.
Google-tilitietoihin kerättyjen tietojen yhdistäminen perustuu yksinomaan suostumukseesi, jonka voit joko antaa Googlelle tai peruuttaa sen yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohdan mukaisesti. Sellaiseen tietojen keruuseen, jota ei ole yhdistetty Google-tiliisi (esimerkiksi koska sinulla ei ole Google-tiliä tai olet kieltänyt yhdistämisen), sovelletaan yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohtaa. Verkkosivuston ylläpitäjällä on oikeutettu etu analysoida vierailijoiden verkkokäyttäytymistä anonyymisti myynninedistämistarkoituksissa.
Lisätietoja ja Googlen tietosuojakäytäntö löytyy osoitteesta https://policies.google.com/technologies/ads?hl=fi 

7. Uutiskirje
Uutiskirjeen tiedot
Jos haluat vastaanottaa uutiskirjeemme, tarvitsemme voimassa olevan sähköpostiosoitteen sekä tiedot, joiden avulla voimme varmistaa, että olet kyseisen sähköpostiosoitteen omistaja ja että haluat vastaanottaa tämän uutiskirjeen. Lisätietoja ei kerätä, tai niitä kerätään vain vapaaehtoiselta pohjalta. Käytämme näitä tietoja vain pyydettyjen tietojen lähettämiseen; emme välitä niitä kolmansille osapuolille.
Käsittelemme siksi kaikkia yhteydenottolomakkeelle syöttämiäsi tietoja vain sinun suostumuksellasi yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohdan mukaisesti. Voit peruuttaa suostumuksesi tietojesi ja sähköpostiosoitteesi tallentamiseen sekä niiden käytön uutiskirjeen lähettämiseen milloin tahansa, esimerkiksi uutiskirjeessä olevan ”peruuta tilaus”-linkin kautta. Ennen pyynnön vastaanottamista käsiteltyjä tietoja voidaan edelleen käsitellä laillisesti.
Uutiskirjeen tilauksen yhteydessä annettuja tietoja käytetään uutiskirjeen jakeluun, kunnes peruutat tilauksesi; tällöin mainitut tiedot poistetaan. Tämä ei vaikuta muihin tarkoituksiin tallentamiimme tietoihin (esim. jäsenalueen sähköpostiosoitteet). 

8. Liitännäiset ja työkalut
YouTube
Sivustomme käyttää YouTube-liitännäisiä, jotka tarjoaa Google. Sivustojen ylläpitäjä on YouTube LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA.
Jos vierailet jollakin YouTube-liitännäistä käyttävällä sivustolla, se muodostaa yhteyden YouTube-palvelimiin. Tällöin YouTube-palvelimelle lähtee tieto siitä, millä sivuillamme olet käynyt.
Jos olet kirjautunut YouTube-tilillesi, YouTube antaa yhdistää selauskäyttäytymisesi suoraan henkilökohtaiseen profiiliisi. Voit estää tämän kirjautumalla ulos YouTube-tililtäsi.
YouTubea käytetään tekemään sivustostamme houkuttelevampi. Tämä muodostaa yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukaisen oikeutetun edun.
Lisätietoja käyttäjätietojen käsittelystä löytyy YouTuben tietosuojahuomautuksesta osoitteessa https://policies.google.com/privacy?hl=fi&gl=de.
Googlen verkkofontit
Kirjasinten yhdenmukaisuuden takaamiseksi tämä sivu käyttää Googlen tarjoamia verkkofontteja. Kun avaat sivun, selaimesi lataa tarvittavat verkkofontit selaimen välimuistiin, jotta tekstit ja fontit näkyvät oikein.
Kun avaat jonkin verkkosivustomme sivun, jossa on some-liitännäinen, selaimesi muodostaa suoran yhteyden Googlen palvelimiin. Google saa silloin tiedon siitä, että verkkosivustollamme vierailtiin sinun IP-osoitteestasi. Googlen verkkofontteja käytetään verkkosivustomme yhtenäisen ja houkuttelevan ulkonäön vuoksi. Tämä muodostaa yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukaisen oikeutetun edun.
Jos selaimesi ei tue verkkofontteja, tietokoneesi käyttää tavallista fonttia.
Lisätietoja käyttäjätietojen käsittelystä löytyy osoitteesta https://developers.google.com/fonts/faq sekä Googlen tietosuojakäytännöistä osoitteesta https://policies.google.com/privacy?hl=fi 9. Maksupalveluntarjoajat