Super premium lemmikkieläinten ruoka

Valmistettu Saksassa

Korkealaatuiset ainesosat

GASTRO CAT DRY

Jos kissa kärsii ruoansulatuskanavan ongelmista, röyhtäily, vatsan kurina ja ripuli ovat arkipäivää. Ruoka jää usein syömättä. Näin ei kuitenkaan tarvitse olla: Josera Help Gastrointestinal on kehitetty erityisesti tällaisia tapauksia varten.

Lääkinnällinen täysravinto voi auttaa ruoansulatuskanavan ongelmissa helposti sulavan, gluteenittoman koostumuksensa sekä luonnollisten ainesosiensa ansiosta. Ruoansulatusta säätelevät kuidut auttavat edistämään haluttujen suolistobakteerien lisääntymistä. Fytogeeninen kompleksi sisältää oreganoa, jota on käytetty lääketieteessä jo antiikin ajoista lähtien – perinteisessä eläinlääketieteessä sitä arvostetaan sen ruoansulatuskanavaan kohdistuvien myönteisten ominaisuuksien vuoksi.

Valittujen ainesosiensa avulla Josera Help Gastrointestinal voi auttaa rauhoittamaan samettitassun vatsaa. Se edistää hyvää ja säännöllistä suolen toimintaa ja hellii vatsaa helposti sulavalla koostumuksellaan.

  • Voi auttaa akuutteihin ja kroonisiin ruoansulatuskanavan ongelmiin
  • Hyvin sulava, gluteeniton koostumus ja valikoidut ainesosat aiheuttavat mahdollisimman vähän rasitusta ruoansulatuskanavalle
  • Ruoansulatusta säätelevät kuidut tukevat hyviä suolistobakteereja ja voivat parantaa ulosteen koostumusta
  • Fytogeeninen kompleksi: oreganoa arvostetaan sen ruoansulatusta edistävien ominaisuuksien vuoksi

Helposti sulava täysravinto aikuisille kissoille, joilla on ruoansulatuskanavan ongelmia

  • Pakkauskoko:
  • 400g
  • 2kg
Helposti sulava täysravinto aikuisille kissoille, joilla on ruoansulatuskanavan ongelmia
kuivattu siipikarjan proteiini; maissi; riisi; kuivattua rasvaproteiinia; siipikarjanrasva; kuivattu juurikasmassa (luonnollinen kuidun lähde); hydrolisoitu eläinproteiini; kivennäiset; siipikarjanmaksanhydrolysaatti; oregano; iInkivääri; rosamariini; nokkonen; maarianohdake; karpalo;
GASTRO CAT DRY koostumus
Paino
vähän liikkuville / ikääntyneille
normaalisti liikkuville / aktiivisille
2–3 kg 30–40 g 40–50 g
3–4 kg 40–50 g 50–65 g
4–5 kg 50–55 g 65–75 g
5–7 kg 55–70 g 75–90 g
7–10 kg 70–90 g 90–120 g

Ruokintasuositus päivässä.
Syötä ainoastaan erikoisruokaa parhaan mahdollisen vaikutuksen saavuttamiseksi. Kysy muiden ruokien syöttämisestä etukäteen eläinlääkäriltä.
Lemmikilläsi on oltava aina saatavilla raikasta juomavettä.
Ravintoaineet
valkuainen 33.2 %
rasvapitoisuus 17.8 %
raakakuitu 2.0 %
tuhka 6.6 %
kalsium 1.35 %
fosfori 1.00 %
magnesium 0,60 %

Tuotteen hyödyt

Oregano

Oregano

Oreganoa on käytetty lääketieteessä jo antiikin ajoista lähtien. Kansanlääkinnässä sitä käytetään sen ruoansulatusta edistävän vaikutuksen vuoksi ruoansulatuskanavan vaivoihin, ja sen sanotaan myös parantavan ruokahalua.
Ruoansulatusta edistävä koostumus

Ruoansulatusta edistävä koostumus

Ravintokuituja sisältävä koostumus voi edistää terveen suolistoflooran kasvua ja säädellä ruoansulatusta. Koska kuidut sitovat vettä, ne myös kiinteyttävät ulostetta.
Helposti sulava koostumus

Helposti sulava koostumus

Lämpökäsiteltyjen hiilihydraattien ja korkealaatuisten raaka-aineiden ansiosta koostumus on helposti sulava. Valikoituja ainesosia sietävät hyvin myös kissat, joilla on herkkä ruoansulatus, ja ne tarjoavat optimaalisen hellävaraisen ruokavalion.