Super premium lemmikkieläinten ruoka

Valmistettu Saksassa

Korkealaatuiset ainesosat

GASTRO DOG DRY

Jos koirasi vatsa kurisee, nelijalkaisella ystävälläsi ei ole ruokahalua tai sillä on ripuli, syynä ovat yleensä ruoansulatuskanavan ongelmat. Oikea ruoka voi auttaa tässä: kuten Josera Help Gastrointestinal.

Täysravinnon helposti sulava, gluteeniton koostumus tukee haluttuja suolistobakteereja ruoansulatusta säätelevien kuitujensa ansiosta. Fytogeeninen kompleksi sisältää oreganoa, jota on käytetty lääkinnässä jo antiikin ajoista alkaen. Perinteisessä eläinlääkinnässä yrttiä käytetään ruoansulatusongelmiin.

Josera Help Gastrointestinalin rapeat nappulat voivat auttaa vatsaongelmista kärsiviä eläimiä. Näin kuivaruoka toimii helposti sulavana erikoisruokavaliona. Koira sietää vihdoin taas ruokaa, sen suoli toimii hyvin ja säännöllisesti – ja sillä on terve ruokahalu.

  • Voi auttaa akuutteihin ja kroonisiin ruoansulatuskanavan ongelmiin
  • Hyvin sulava, gluteeniton koostumus ja valikoidut ainesosat aiheuttavat mahdollisimman vähän rasitusta ruoansulatuskanavalle
  • Ruoansulatusta säätelevät kuidut tukevat hyviä suolistobakteereja ja voivat parantaa ulosteen koostumusta
  • Fytogeeninen kompleksi: oreganoa arvostetaan sen ruoansulatusta edistävien ominaisuuksien vuoksi

Helposti sulava täysravinto aikuisille koirille, joilla on ruoansulatuskanavan ongelmia

  • Pakkauskoko:
  • 900g
  • 10kg
Helposti sulava täysravinto aikuisille koirille, joilla on ruoansulatuskanavan ongelmia
riisi; kuivattu siipikarjan proteiini; siipikarjanrasva; perunaproteiini; kuivattu lohiproteiini; hydrolisoitu siipikarjan proteiini; kuivattu juurikasmassa (luonnollinen kuidun lähde); selluloosa; johanneksenleipäpuulese; kivennäiset; hiiva; oregano; ispaghulan kuori; sikurijauhe; rosamariini; iInkivääri; nokkonen; maarianohdake; karpalo; kuivattu uusiseelantilaisen viherhuulisimpukan (Perna canaliculus) liha;
GASTRO DOG DRY koostumus
Paino vähän liikkuville / ikääntyneille normaalisti liikkuville aktiivisille
5 kg 65 g 80 g 90 g
10 kg 110 g 130 g 155 g
20 kg 185 g 220 g 255 g
30 kg 250 g 300 g 350 g
40 kg 315 g 375 g 430 g
60 kg 430 g 510 g 590 g
80 kg 530 g 630 g 730 g

Suositeltava ravintomäärä ilmoitetaan eläintä ja päivää kohden.
Syötä ainoastaan erikoisruokaa parhaan mahdollisen vaikutuksen saavuttamiseksi. Kysy muiden ruokien syöttämisestä etukäteen eläinlääkäriltä.
Lemmikilläsi on oltava aina saatavilla raikasta juomavettä.
Ravintoaineet
valkuainen 25.2 %
rasvapitoisuus 18.8 %
raakakuitu 2.3 %
tuhka 5.7 %
kalsium 1.25 %
fosfori 0.90 %
magnesium 0,45 %

Tuotteen hyödyt

Oregano

Oregano

Oreganoa on käytetty lääketieteessä jo antiikin ajoista lähtien. Kansanlääkinnässä sitä käytetään sen ruoansulatusta edistävän vaikutuksen vuoksi ruoansulatuskanavan vaivoihin, ja sen sanotaan myös parantavan ruokahalua.
Ruoansulatusta edistävä koostumus

Ruoansulatusta edistävä koostumus

Ravintokuituja sisältävä koostumus voi edistää terveen suolistoflooran kasvua ja säädellä ruoansulatusta. Koska kuidut sitovat vettä, ne myös kiinteyttävät ulostetta.
Helposti sulava koostumus

Helposti sulava koostumus

Lämpökäsiteltyjen hiilihydraattien ja korkealaatuisten raaka-aineiden ansiosta koostumus on helposti sulava. Valikoituja ainesosia sietävät hyvin myös koirat, joilla on herkkä ruoansulatus, ja ne tarjoavat optimaalisen hellävaraisen ruokavalion.