Super premium lemmikkieläinten ruoka

Valmistettu Saksassa

Korkealaatuiset ainesosat

JOSICAT KITTEN

Jotain kunnollista pikku herkkusuillemme? Sen ei tarvitse olla lainkaan monimutkaista, sillä JosiCat Kitten -kuivaravintomme antaa pienille kissanpennuille heti alusta alkaen kaikki tärkeät ravintoaineet, joita ne tarvitsevat kasvaakseen isoiksi ja vahvoiksi. Lisäksi se vakuuttaa erinomaisella hinta-laatusuhteellaan.
Koostumus tarjoaa paljon herkullisia makuja. Lisäksi lohiöljyn sisältämät arvokkaat omega-3-rasvahapot auttavat tekemään turkista kiiltävän ja pehmeän välttämättömien hivenaineidensa ja vitamiiniensa ansiosta. Korkea energiasisältö ja tasapainoinen ravintoaineyhdistelmä on suunniteltu vastaamaan pikku kissojemme erityistarpeita ja edistämään optimaalista kehitystä.

  • Täysravinto kantaville, imettäville ja kasvaville kissoille
  • Lohiöljyn sisältämät arvokkaat omega-3-rasvahapot auttavat tekemään turkista kiiltävän ja pehmeän välttämättömien hivenaineidensa ja vitamiiniensa ansiosta.
  • 87 % eläinproteiinia (osuus kokonaisproteiinista)
  • Suuri, erityisesti erityistarpeisiin tarkoitettu energiapitoisuus ja harkittu ravintoaineyhdistelmä tukevat optimaalista kehitystä.
  • Arvokkaat rasvahapot, vitamiinit ja hivenaineet auttavat tekemään turkista pehmeän ja ihosta terveen
  • Ilman lisättyä soijaa, sokeria tai maitotuotteita sekä keinotekoisia väri-, aromi- ja säilöntäaineita.

Täysravinto kantaville, imettäville ja kasvaville kissoille.

  • Pakkauskoko:
  • 650g
  • 10kg
  • 1.9kg
Täysravinto kantaville, imettäville ja kasvaville kissoille.
kuivattu siipikarjan proteiini; täysjyvämaissi; ohra; siipikarjanrasva; hydrolisoitu siipikarjan proteiini; sokerijuurikaskuitu; hydrolisoitu eläinproteiini; lohiöljyn; kivennäiset;
Kissanpennuille Tiineille kissoille
Ikä
kuukausina
Ruokintamäärä
/ kg kissan paino
Paino Ruokintamäärä
/ 24 h
2 55 g 2–4 kg 50–100 g
3 50 g 4–6 kg 100–150 g
4 45 g 6–8 kg 150–190 g
5 40 g
6 35 g
7 - 12 25–30 g
Kissalla on oltava aina saatavilla raikasta juomavettä.
Suositeltava ravintomäärä ilmoitetaan eläintä ja päivää kohden.

Kantava kissa: Huomaa, että ravinnon tarve tiineyden aikana riippuu pentujen lukumäärästä. Kissan liiallista ruokkimista tulee kuitenkin ehdottomasti välttää synnytysvaikeuksien ja imetyshankaluuksien välttämiseksi.

Imettävät kissat: Ravintoa voidaan tarvittaessa asettaa vapaasti saataville (mielin määrin), koska kissan ravinnon tarve riippuu pentujen määrästä ja maidontuotannosta.
Ravintoaineet
valkuainen 32.0 %
rasvapitoisuus 18.0 %
raakakuitu 2.1 %
tuhka 7.1 %
kalsium 1.45 %
fosfori 1.10 %

Tuotteen hyödyt

Salmon oil

Salmon oil

Salmon oil provides valuable omega-3-fatty acids which, along with essential trace elements and vitamins, support a shiny and silky coat.