Super premium lemmikkieläinten ruoka

Valmistettu Saksassa

Korkealaatuiset ainesosat

RENAL CAT DRY

Kärsiikö kissasi munuaissairaudesta? Tällaisissa tapauksissa oikea ruoka voi auttaa, kuten Josera Help Renal, joka on kehitetty erityisesti munuaisongelmista kärsiville kissoille.

Koska monet kissat, joilla on munuaissairaus, ovat usein huonoja syömään, lääkinnällisen kuivaruoan maukas koostumus auttaa tässä. Josera Help Renal edistää ravintoaineiden saantia päivästä toiseen – sisältäen kaikki tärkeät vitamiinit, kivennäisaineet ja hivenaineet, joita kissa tarvitsee. Vähemmän proteiinia ja fosforia sisältävä koostumus auttaa lisäksi vähentämään munuaisten kuormitusta. Vastapainoksi jokainen erikoisuokavalion nappula sisältää runsaasti B-vitamiineja, joita poistuu tällaisessa sairaudessa suurempia määriä munuaisten kautta. Fytogeenisen kompleksin sisältämää nokkosta käytetään perinteisesti virtsateiden huuhteluhoitoon, ja sitä arvostetaan myös sen tulehdusta ehkäisevien ominaisuuksien vuoksi.

Tämä vähentää sairaisiin munuaisiin kohdistuvaa kuormitusta ja parantaa kissan hyvinvointia. Valitettavasti taudin etenemistä voidaan yleensä vain hidastaa.

  • Proteiini- ja fosforipitoisuudeltaan rajoitettu ruokavalio vähentää aineenvaihduntaelinten, erityisesti munuaisten, kuormitusta
  • Sisältää runsaasti B-vitamiineja, joita kissa menettää munuaissairauksien yhteydessä
  • Fytogeeninen kompleksi: nokkonen edistää poistumista virtsateiden kautta
  • Ruoan maistuvuus ja suuri energiapitoisuus ehkäisevät laihtumista ja ravintoaineiden saanti varmistetaan
  • Lohiöljy sisältää omega-3-rasvahappoja, jotka ehkäisevät tulehduksia ja joilla on tärkeä rooli immuunijärjestelmässä

Gluteeniton täysravinto kroonisesta munuaisten vajaatoiminnasta (CNI) kärsiville aikuisille kissoille

  • Pakkauskoko:
  • 400g
  • 2kg
  • 10kg
Gluteeniton täysravinto kroonisesta munuaisten vajaatoiminnasta (CNI) kärsiville aikuisille kissoille
kuivattua rasvaproteiinia; siipikarjanrasva; riisi; maissi; kuivattu juurikasmassa (luonnollinen kuidun lähde); kuivattu peruna; perunaproteiini; hydrolisoitu eläinproteiini; kivennäiset; siipikarjanmaksanhydrolysaatti; lohiöljyn; oregano; iInkivääri; rosamariini; nokkonen; maarianohdake; karpalo;
RENAL CAT DRY koostumus
Paino
vähän liikkuville / ikääntyneille
normaalisti liikkuville / aktiivisille
2–3 kg 30–40 g 40–50 g
3–4 kg 40–45 g 50–60 g
4–5 kg 45–55 g 60–70 g
5–7 kg 55–70 g 70–90 g
7–10 kg 70–85 g 90–115 g

Ruokintasuositus päivässä.
Syötä ainoastaan erikoisruokaa parhaan mahdollisen vaikutuksen saavuttamiseksi. Kysy muiden ruokien syöttämisestä etukäteen eläinlääkäriltä.
Lemmikilläsi on oltava aina saatavilla raikasta juomavettä.
Ravintoaineet
valkuainen 26.8 %
rasvapitoisuus 20.2 %
raakakuitu 2.6 %
tuhka 5.0 %
kalsium 0.55 %
fosfori 0.45 %
magnesium 0,70 %

Tuotteen hyödyt

Nokkonen

Nokkonen

Nokkosta käytetään perinteisesti virtsateiden huuhteluhoitoon. Myönteisten ominaisuuksiensa ansiosta se on tunnettu jo antiikin ajoista lähtien. Yrttilääkinnässä sillä sanotaan olevan myös tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia.
Alhaisempi proteiini- ja fosforipitoisuus

Alhaisempi proteiini- ja fosforipitoisuus

Valikoitujen ainesosien alhainen proteiini- ja fosforipitoisuus voi vähentää aineenvaihduntaelimien, erityisesti munuaisten, kuormitusta. Näin voidaan tukea kissojen munuaisten toimintaa ja estää munuaisten ylikuormittuminen.
Lohiöljyä ja B-vitamiineja munuaispotilaalle

Lohiöljyä ja B-vitamiineja munuaispotilaalle

Lohiöljy sisältää tulehduksia ehkäiseviä omega-3-rasvahappoja, joilla on tärkeä rooli immuunijärjestelmässä. Koska munuaissairauksista kärsivien eläinten elimistö menettää enemmän B-vitamiineja, niitä on saatava runsaasti ravinnosta: ruoan sisältämät B-vitamiinit täydentävät toisiaan monissa kehon elintärkeissä prosesseissa, kuten energia-aineenvaihdunnassa, verenmuodostuksessa ja hermojen toiminnassa.