Super premium lemmikkieläinten ruoka

Valmistettu Saksassa

Korkealaatuiset ainesosat

RENAL DOG DRY

Onko rakas koirasi saanut diagnoosin krooninen munuaisten vajaatoiminta (CNI)? Voit auttaa sitä erikoisruoalla: Josera Help Renal on kehitetty juuri tällaisia tapauksia varten.

Tämä gluteeniton täysravinto auttaa alhaisemman proteiini- ja fosforipitoisuutensa ansiosta vähentämään erityisesti munuaisten kuormitusta. Herkulliset nappulat sisältävät myös runsaasti B-vitamiineja, joita poistuu elimistöstä enemmän sairauden johdosta. Näin lisääntynyt ravintoaineiden tarve tyydytetään maukkaalla tavalla. Fytogeenisen kompleksin sisältämää nokkosta käytetään perinteisesti virtsateiden huuhteluhoitoon, ja sitä arvostetaan sen tulehdusta ehkäisevien ominaisuuksien vuoksi.

Näin Josera Help Renal voi auttaa hidastamaan munuaissairauden etenemistä, parantaa koiran hyvinvointia ja ylläpitää mahdollisimman hyvää elämänlaatua. Ruokavaliohoito auttaa vähentämään sairaan munuaisen työkuormaa.

  • Proteiini- ja fosforipitoisuudeltaan rajoitettu ruokavalio vähentää aineenvaihduntaelinten, erityisesti munuaisten, kuormitusta
  • Sisältää runsaasti B-vitamiineja, joita koira voi menettää munuaissairauksien yhteydessä
  • Fytogeeninen kompleksi: nokkonen edistää poistumista virtsateiden kautta.
  • Lohiöljy sisältää omega-3-rasvahappoja, jotka ehkäisevät tulehduksia ja joilla on tärkeä rooli immuunijärjestelmässä

Gluteeniton täysravinto kroonisesta munuaisten vajaatoiminnasta (CNI) kärsiville aikuisille koirille

  • Pakkauskoko:
  • 900g
  • 10kg
Gluteeniton täysravinto kroonisesta munuaisten vajaatoiminnasta (CNI) kärsiville aikuisille koirille
riisi; maissi; siipikarjanrasva; kuivattu siipikarjan proteiini; kuivattu juurikasmassa (luonnollinen kuidun lähde); hydrolisoitu siipikarjan proteiini; kivennäiset; hydrolysoitu kasvisvalkuainen; lohiöljyn; hiiva; sikurijauhe; oregano; iInkivääri; rosamariini; nokkonen; maarianohdake; karpalo;
RENAL DOG DRY koostumus
Paino vähän liikkuville / ikääntyneille normaalisti liikkuville aktiivisille
5 kg 70 g 80 g 90 g
10 kg 110 g 135 g 155 g
20 kg 190 g 225 g 260 g
30 kg 255 g 305 g 350 g
40 kg 320 g 380 g 440 g
60 kg 430 g 510 g 590 g
80 kg 535 g 635 g 735 g

Suositeltava ravintomäärä ilmoitetaan eläintä ja päivää kohden.
Syötä ainoastaan erikoisruokaa parhaan mahdollisen vaikutuksen saavuttamiseksi. Kysy muiden ruokien syöttämisestä etukäteen eläinlääkäriltä.
Lemmikilläsi on oltava aina saatavilla raikasta juomavettä.
Ravintoaineet
valkuainen 16.5 %
rasvapitoisuus 18.0 %
raakakuitu 2.3 %
tuhka 4.4 %
kalsium 0.80 %
fosfori 0.45 %
magnesium 0,50 %

Tuotteen hyödyt

Nokkonen

Nokkonen

Nokkosta käytetään perinteisesti virtsateiden huuhteluhoitoon. Se on tunnettu myönteisistä ominaisuuksistaan jo antiikin ajoista lähtien. Yrttilääkinnässä sillä sanotaan olevan myös tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia.
Alhaisempi proteiini- ja fosforipitoisuus

Alhaisempi proteiini- ja fosforipitoisuus

Valikoitujen ainesosien alhainen proteiini- ja fosforipitoisuus voi vähentää aineenvaihduntaelimien, erityisesti munuaisten, kuormitusta. Tämä tukee koiran munuaisten toimintaa ja estää munuaisten ylikuormittumisen.
Lohiöljyä ja B-vitamiineja munuaispotilaalle

Lohiöljyä ja B-vitamiineja munuaispotilaalle

Lohiöljy sisältää omega-3-rasvahappoja, jotka ehkäisevät tulehduksia ja joilla on tärkeä rooli immuunijärjestelmässä. Koska munuaissairauksista kärsivien eläinten elimistöön ei imeydy riittävästi vitamiineja, niitä on saatava runsaasti ravinnosta: ruoan sisältämät B-vitamiinit täydentävät toisiaan monissa kehon elintärkeissä prosesseissa, kuten energia-aineenvaihdunnassa, verenmuodostuksessa ja hermojen toiminnassa.