Super premium lemmikkieläinten ruoka

Valmistettu Saksassa

Korkealaatuiset ainesosat

URINARY CAT DRY

Jos kissalla on ongelmia siisteyden tai virtsaamisen kanssa, sillä voi olla tuskallisia syitä: usein se kärsii tällöin virtsakivistä eli niin sanotuista struviiteista. Tällöin sopiva ruoka voi parantaa lemmikkisi hyvinvointia. Josera Help Urinary on kehitetty juuri tähän tarkoitukseen.

Tämä lääkinnällinen täysravinto edistää virstan hapanta pH-arvoa, mikä vähentää virtsakivien muodostumisen todennäköisyyttä. Koostumuksessa on myös alhaisempi magnesiumpitoisuus ja tasapainotettu proteiini- ja fosforipitoisuus Ne muodostavat virtsakivien syntymisen perustan. Fytogeenisen kompleksin ansiosta jokaisessa rapsakassa nappulassa on karpaloa ja nokkosta, joita on perinteisesti käytetty virtsatietulehduksiin.

Valikoitujen ainesosiensa avulla Josera Help Urinary voi näin ollen auttaa liuottamaan virtsakiviä ja virtsakiteitä ja vähentää niiden uudelleen muodostumista.

  • Vähemmän magnesiumia sisältävä koostumus kissoille
  • Edistää virtsan hapanta pH-arvoa virtsakivien muodostumisen riskin vähentämiseksi
  • Tasapainotettu proteiini- ja fosforisuhde virtsakivien muodostumisen ehkäisemiseksi
  • Fytogeenisen kompleksin sisältämää karpaloa ja nokkosta on perinteisesti käytetty täydennyksenä virtsateiden sairauksien hoidossa
  • Suurempi natriumpitoisuus edistää veden imeytymistä ja siten virtsateiden huuhtelua

Ruokavalio aikuisille kissoille virtsakivien liuottamiseen ja/tai virtsakivien uusiutumisen ehkäisyyn

  • Pakkauskoko:
  • 400g
  • 2kg
  • 10kg
Ruokavalio aikuisille kissoille virtsakivien liuottamiseen ja/tai virtsakivien uusiutumisen ehkäisyyn
kuivattua rasvaproteiinia; riisi; maissi; kuivattu juurikasmassa (luonnollinen kuidun lähde); siipikarjanrasva; kuivattu peruna; hydrolisoitu eläinproteiini; perunaproteiini; kivennäiset; siipikarjanmaksanhydrolysaatti; oregano; iInkivääri; rosamariini; nokkonen; maarianohdake; karpalo;
URINARY CAT DRY koostumus
Paino
vähän liikkuville / ikääntyneille
normaalisti liikkuville / aktiivisille
2–3 kg 30–40 g 40-55 g
3–4 kg 40–50 g 55–65 g
4–5 kg 50–60 g 65–75 g
5–7 kg 60–75 g 75–95 g
7–10 kg 75–95 g 95–125 g

Ruokintasuositus päivässä.
Syötä ainoastaan erikoisruokaa parhaan mahdollisen vaikutuksen saavuttamiseksi. Kysy muiden ruokien syöttämisestä etukäteen eläinlääkäriltä.
Lemmikilläsi on oltava aina saatavilla raikasta juomavettä.
Ravintoaineet
valkuainen 28.2 %
rasvapitoisuus 12.8 %
raakakuitu 2.4 %
tuhka 5.8 %
kalsium 0.60 %
fosfori 0.45 %
magnesium 0,65 %

Tuotteen hyödyt

Karpalo

Karpalo

Pohjois-Amerikasta peräisin olevaa karpaloa on arvostettu siellä vuosisatojen ajan sen myönteisten ominaisuuksien vuoksi. Karpaloa käytetään perinteisesti tukena virtsateiden sairauksien hoidossa.
Tasapainotettu kivennäisainepitoisuus

Tasapainotettu kivennäisainepitoisuus

Koostumuksessa on tasapainotettu kivennäisainepitoisuus, joka on kehitetty erityisesti tämän sairauden hoitoon. Magnesiumin ja fosforin määrää on vähennetty tarpeen mukaan. Hieman suurempi natriumpitoisuus saa kissan juomaan enemmän ja tukee siten virtsateiden huuhtelua.
Virtsan pH-arvon säätely

Virtsan pH-arvon säätely

Optimaalisesti mukautettu kivennäisaineiden suhde ja virtsaa happamoittavat ainesosat alentavat virtsan pH-arvoa. Tämä edistää virtsan hapanta pH-arvoa 6,0–6,5, jolloin uusia virtsakiviä ei muodostu ja olemassa olevat kivet voidaan liuottaa ruokavaliolla.