Super premium lemmikkieläinten ruoka

Valmistettu Saksassa

Korkealaatuiset ainesosat

JOSERA Laatutakuu

Valitsemalla JOSERA petfood -ruoat voit olla varma, että meillä on yli 75 vuoden kokemus ja osaaminen ensiluokkaisen lemmikkiruoan asiantuntijana. Valitsemalla JOSERA petfood -ruoat, saat lemmikillesi ruokaa, joka on tehty intohimolla – ”Petfood with passion”. Näihin sanoihin sisältyy tunnustus ja lupaus Super Premium -resepteistä, joiden mukaan valmistamme koirillesi, kissoillesi ja hevosillesi korkealaatuista ravintoa. Monipuolinen valikoimamme sisältää korkealaatuisia ruokia lemmikin kaikkiin elämänvaiheisiin. Vakuutu itse. 

Tuotekehitys – Vain parasta rakkaalle lemmikillesi

Korkealaatuisen ruoan pitää paitsi maistua lemmikillesi, myös olla hyvin siedettävää ja täyttää lemmikin yksilölliset tarpeet. Siksi tuotteidemme ensiluokkaisten koostumusten kehittelystä vastaa ravitsemustieteilijöiden tiimi yhdessä tutkijoiden ja käytännön asiantuntijoiden kanssa uusimman tiedon valossa. Asiantuntijamme ovat aina ajan hermolla ja käyttävät tuotteidemme reseptien kehittelyssä apuna arvostettujen ravitsemustieteilijöiden uusimpia tieteellisiä tuloksia. 

Schieblehre_555x555px

Parhaan laadun saavuttamiseksi lähdemme liikkeelle ainesosien huolellisesta valinnasta. Koirille, kissoille ja hevosille kehitetyissä Premium-ruoissa käytetään vain laadukkaita, luonnollisia ja terveellisiä ainesosia. Emme käytä ruoissamme geneettisesti muunneltuja raaka-aineita emmekä lisättyä vehnää, soijaa tai keinotekoisia väri-, aromi- ja säilöntäaineita. Tämän varmistamme toimittajiemme kanssa tehdyin sopimuksin ja tarkistamme sen toteutumisen säännöllisesti omassa, akkreditoidussa laboratoriossamme. Jotta voisimme aina taata korkeiden laatuvaatimusten täyttymisen, panostamme vahvasti pitkäkestoiseen ja luotettavaan yhteistyöhön yhteiskumppaniemme kanssa.

On sanomattakin selvää, että ruoissamme käytetty liha on peräisin myös ihmisravinnoksi soveltuvista eläimistä. Luonnonvaraisten kalakantojen suojelemiseksi tuotteissamme käytetty lohi on peräisin eurooppalaisilta kalanviljelylaitoksilta. JOSERA Premium -lemmikkieläinruoan valmistuksessa käytämme lisäksi ensisijaisesti paikallisia raaka-aineita.

Labor_555x555px

JOSERA takaa tuotteidensa moitteettomuuden ja ensiluokkaisuuden. Tästä syystä kaikki saapuvat raaka-aineet tutkitaan sisäisessä, akkreditoidussa laboratoriossa tiukimpien kriteerien ja korkeimpien laatuvaatimusten mukaisesti ennen niiden käsittelyä. Lisäksi valmiit ruoat tarkastetaan vielä ennen kuin ne lähtevät tehtaalta. Yrityksen perustamisesta lähtien emme ole koskaan käyttäneet eläinkokeita lemmikkieläinruoan kehittämisessä. 

Elintarvikekemistit, biologit ja laboratorioteknikot työskentelevät yhteistyössä voidakseen tarjota lemmikeille parasta mahdollista laatua. JOSERA-tuotteet tarjoavat rakkaalle lemmikillesi aina todellista hyötyä. Ne ovat maistuvia, helposti sulavia ja hyvin siedettyjä ja lisäävät ihon ja turkin hyvinvointia. Jotta toimisimme laatujohtajuustavoitteemme mukaisesti, toteutamme viranomaisten suorittamien valvontojen lisäksi säännöllisesti vapaaehtoisia, puolueettomia tutkimuksia. Riippumattomat viranomaisten nimittämät tarkistajat antavat Josera Erbacher Service Labor -laboratoriolle ISO/IEC 17025 -laboratorioakkreditoinnin, joka on testilaboratorioille myönnettävä korkein mahdollinen kansainvälinen laatustandardi.

Ntakata-Mountains_555x555px

Päivittäisessä toiminnassamme etusijalla on aina vastuu kanssaihmisiämme, eläimiä, ympäristöä ja tulevia sukupolvia kohtaan.  Olemme siksi koonneet kaikki kestävän kehityksen näkökohdat – talouden, ekologian ja ihmiset – yhden konkreettisen tavoitteen alle: toimia täysin ilmastoneutraalisti vuonna 2020. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi olemme kirjanneet kestävän kehityksen strategiaamme sitoumuksen kompensoida kaikki tuotteidemme aiheuttamat hiilidioksidipäästöt. Yhteistyössä Carbon Tanzanian ja myclimaten kanssa tuemme aktiivisena kumppanina Ntakata Mountains  -metsänsuojeluhanketta. 

Jotta voisimme parantaa ympäristönsuojelupanostamme entisestään, kyseenalaistamme kaikkia prosessejamme ja tuotteitamme jatkuvasti ympäristö- ja energianhallintajärjestelmämme puitteissa. Siten vähennämme kestävästi liiketoimintamme haitallisia ympäristövaikutuksia esimerkiksi resurssitehokkaiden tuotantoprosessien ja ympäristöystävällisten kuljetusprosessien avulla. Panoksestamme energian ja hiilidioksipäästöjen vähentämiseksi olemme saaneet jo useita tunnustuksia. 

JOSERA julkaisi ensimmäisenä lemmikkieläinruokavalmistajana kestävyyskertomuksen vuonna 2018. Tämä kertomus vastaa Globaalin raportointialoitteen (GRI) ohjeita.

Perheyritys JOSERA edustaa sinun etuasi ja puolustaa terveellistä ravintoa, kestävää ja kustannustietoista toimintaa sekä toteutuvaa laadunvalvontaa: Siihen voit luottaa!