Super premium lemmikkieläinten ruoka

Valmistettu Saksassa

Korkealaatuiset ainesosat

WEIGHT & DIABETIC CAT DRY

Jos raapimispuusta hyppääminen vaikeutuu, kissa juo epätavallisen paljon, on hyvin nälkäinen ja lihoo tai laihtuu paljon, kyseessä voi olla diabetes. Kuten ihmistenkin kohdalla, nyt on aika vaihtaa tarpeidenmukaiseen ruokavalioon: Josera Help Weight & Diabetic -ravinnon avulla kissa voi säilyttää ihannepainonsa tai vähentää sitä hellävaraisesti hieman supistetulla ruokinnalla ja saada diabeteksen hallintaan.

Vähemmän kaloreita ja sokeria sisältävä koostumus sopii erinomaisesti tällaiseen ruokavalioon. Kuidut tukevat normaalia verensokeritasoa ja edistävät myös kylläisyydentunnetta. Fytogeeninen kompleksi sisältää inkiväärimukulaa, jolla on ruoansulatusta edistävä vaikutus. – Inkivääriä on käytetty perinteisesti tukena diabeteksen hoidossa.

Josera Help Weight & Diabetic voi parantaa lemmikkisi hyvinvointia auttamalla sitä laihtumaan ja säilyttämään ihannepainonsa vähentämällä kalorien saantia. Koostumus voi auttaa myös diabetesta sairastavia kissoja.

  • Soveltuu tarvelähtöiseen ruokavalioon
  • Voi auttaa diabeteksen hoidossa alhaisemman kalori- ja sokeripitoisuutensa ansiosta
  • Runsaskuituinen: tukee normaalia verensokeritasoa ja edistää kylläisyyden tunnetta alhaisesta energiapitoisuudesta huolimatta
  • Sisältää fytogeenisen kompleksin: inkiväärimukulan ainesosilla on ruoansulatusta edistävä vaikutus
  • Korkea proteiinipitoisuus stimuloi aineenvaihduntaa
  • L-karnitiini stimuloi rasva-aineenvaihduntaa ja tukee lihaskunnon säilymistä

Energiapitoisuudeltaan alhaisempi ruokavaliovalmiste aikuisille kissoille avuksi diabetes mellituksen hoitoon

  • Pakkauskoko:
  • 400g
  • 2kg
Energiapitoisuudeltaan alhaisempi ruokavaliovalmiste aikuisille kissoille avuksi diabetes mellituksen hoitoon
kuivattu siipikarjan proteiini; maissi; kuivattua rasvaproteiinia; riisi; selluloosa; kuivattu juurikasmassa (luonnollinen kuidun lähde); siipikarjanrasva; hydrolisoitu eläinproteiini; kivennäiset; siipikarjanmaksanhydrolysaatti; ispaghulan kuori; oregano; iInkivääri; rosamariini; nokkonen; maarianohdake; karpalo;
WEIGHT & DIABETIC CAT DRY koostumus
Paino
Painonpudotus
ylipainoisille
Painon pitäminen
normaalisti liikkuville
2–3 kg 25–35 g 35–55 g
3–4 kg 35–45 g 45–70 g
4–5 kg 45–50 g 60–80 g
5–7 kg 50–65 g 70–95 g
7–10 kg 65–80 g 85–125 g

Ruokintasuositus päivässä.
Hellävaraista painonpudotusta varten lemmikkisi tulisi laihtua 1–2 % kehon massasta viikossa. Tämä on tarkastettava säännöllisesti, ja sitä voidaan joutua säätämään vähentämällä tai lisäämällä hieman ruoan määrää. Painonpudotus on tehtävä aina eläinlääkärin valvonnassa
Lemmikilläsi on oltava aina saatavilla raikasta juomavettä.
Ravintoaineet
valkuainen 35.2 %
rasvapitoisuus 9.8 %
raakakuitu 5.7 %
tuhka 6.7 %
kalsium 1.35 %
fosfori 1.00 %
magnesium 0,60 %

Tuotteen hyödyt

Inkivääri

Inkivääri

Inkiväärimukulan arvokkailla ainesosilla on ruoansulatusta edistävä ja tulehduksia ehkäisevä vaikutus. Inkivääri voi tukea normaalia aineenvaihduntaa ja terveellistä laihtumista. Sitä käytetään myös perinteisesti tukena diabeteksen hoidossa.
Hellävaraista painonhallintaa

Hellävaraista painonhallintaa

Vähärasvainen koostumus, joka sisältää vain vähän kaloreita ja sokeria mutta runsaasti proteiinia, tukee kissan hellävaraista painonpudotusta huolehtien silti kaikkien elintärkeiden ravintoaineiden saannista. Jatkuvalla painonvalvonnalla ja tarvittaessa pienillä ruokamäärän muutoksilla saavutetaan hellävarainen painonpudotus, jolloin kissan paino laskee 1–2 % viikossa.
Enemmän kuituja

Enemmän kuituja

Korkea ravintokuitupitoisuus voi ehkäistä kerjäämistä ja nälkää aterioiden välillä, sillä se lisää kylläisyyden tunnetta. Kuitupitoisuus voi hidastaa glukoosin imeytymistä suolistosta vereen ja auttaa vakauttamaan verensokeria.